McDonald's Corporation McDonald's Corporation McDonald's Corporation McDonald's Corporation

McDonald's Corporation

Challenge

McDonald’s Corporate Headquarters in Oak Brook was in need of a number of renovations, including the Café, test kitchens, taste panels and product presentation room and repurposing of a data center for workplace.

Solution

The data center was transformed into McDonalds Workplace. The Plaza Café added four conference rooms and included new finishes and furniture throughout. The new sensory evaluation spaces, nine taste panels and product presentation room include red LED lighting for color neutrality and white surfaces for contrast. The test kitchens can be set up and quickly changed to accommodate menus and processes from McDonald’s worldwide.

Impact

The data room renovation transformed the computer room into an open office space full of natural light and views for 80 staff. The Café provided new energy to important socialization and collaboration spaces. The sensory evaluation spaces and test kitchens provide the core of McDonalds product R&D for the Happy Meal of the future.
Print Print